MTV Video Music Awards 2015 – momente memorabile

By  | 

Ceremonia de premiere a MTV Video Music Awards 2015 a avut loc duminică, 30 august. Iată care au fost cele mai importante momente ale serii.

Cea de-a 32 ediție e MTV Video Music Awards (MTV VMA) s-a încheiat, iar seara a fost dominată de cântăreața americană Taylor Swift, care a plecat acasă cu 4 premii. Poți găsi lista completă a câștigătorilor AICI.

În cadrul ceremoniei de premiere au avut loc câteva momente memorabile. Iată cele mai importante dintre ele:

Despre Kanye West am scris deja aici, dar, în caz că ai ratat articolul, iată despre ce este vorba: atunci când a urcat pe scenă pentru discursul de acceptare al premiului Michael Jackson Video Vanguard, care a durat nu mai puțin de 13 minute, rapper-ul a făcut un anunț… să-i spunem interesant – vrea să candideze la președenția Statelor Unite ale Americii în 2020. De asemenea, el mărturisește la un moment că a „fumat ceva” înainte de ceremonie, pentru a se relaxa.

Un alt moment important al serii a fost revenirea pe scenă a lui Justin Bieber, după o pauză de 2 ani. Cântărețul canadian în vârstă de 21 de ani a interpretat cu această ocazie două piese noi, iar la finalul recitalului a început să plângă pe scenă.

Nu putem uita, bineînțeles, de Miley Cyrus, care deja a făcut un obicei din a șoca la MTV VMA. Nu numai că a venit… mai mult dezbrăcată, pentru că nu prea putem spune că a fost „îmbrăcată sumar”, dar și-a arătat „din greșeală” sânii, a rostit înjurături în timpul anunțurilor sale și a interpretat o nouă piesă a sa, ale cărei versuri vorbesc despre consumul de marijuana. Încă ne întrebăm ce s-a întâmplat cu Miley cea finuță, dulce și… care se purta și se îmbrăca decent.

De asemenea, poți vedea AICI care au fost cele mai inedite ținute, AICI găsești o galerie foto cu cele mai frumoase ținute, iar de AICI te poți inspira pentru un machiaj reușit asemănător cu cele purtate la gala MTV Video Music Awards 2015.

Comments

comments