MTV Europe Music Awards 2013: Lista completa a castigatorilor

By  | 

 

Cei care nu au urmărit gala premiilor MTV Europe Music Awards 2013, transmisă şi la noi la tv, au ratat un show excepţional, însă îţi vom poveşti noi pe scurt cele mai importante momentete din cadrul spectacolului, alături de lista completă a câştigătorilor.

Aşa cum ne aşteptam, cea mai controversată apariţie din cadrul evenimentului a fost Miley Cyrus. Pe lângă garderoba indecentă, cântăreaţa şi-a aprins o ţigară pe scenă, în momentul în care şi-a acceptat premiul pentru cel mai bun videoclip. Se pare că i-a purtat noroc să lingă ciocanul în videoclipul pentru ”Wrecking Ball”.

Ţigara pe care Miley a fumat-o pe scenă este posibil să fi fost o ţigară cu marijuana deoarece spectacolul a avut loc la Amsterdam, iar Olanda nu îi pedepseşte pe posesorii de marijuana care au asupra lor mai puţin de 5 g. . Vom afla în curând dacă gestul lui Miley Cyrus va avea şi consecinţe legale.

Justin Bieber a câştigat pentru al patrulea an premiul pentru ”Best Male” deşi în ultima vreme muzica lui şi activităţile sunt blamate de toţi admiratorii săi. De curând, Bieber a fost surprins când ieşea de la o celebră ”casă de toleranţă” din Brazilia.

Eminem a primit 2 premii (Best Hip Hop şi Global Icon) şi este în continuare artistul cu cele mai multe premii câştigate la MTV EMA.

Gazda serii a fost Redfoo de la LMFAO iar pe scenă au cântat Bruno Mars, Miley Cyrus, Katy Perry, Robin Thicke, The Killers, Kings of Leon,Thirty Seconds to Mars şi alţii. Redfoo a avut atâtea costume de scenă că ar face-o invidioasă pe orice fashionistă!

Lista completa a castigatoilor MTV European Music Awards 2013.

BEST SONG – Bruno Mars – "Locked Out Of Heaven"

BEST VIDEO – Miley Cyrus – "Wrecking Ball"

BEST NEW – Macklemore & Ryan Lewis

BEST FEMALE – Katy Perry

BEST MALE – Justin Bieber

BEST POP – One Direction

BEST LIVE – Beyoncé

BEST HIP HOP – Eminem

BEST ROCK – Green Day

BEST ELECTRONIC – Avicii

BEST ALTERNATIVE – Thirty Seconds To Mars

BEST LOOK – Harry Styles

BIGGEST FANS – Tokio Hotel

BEST WORLD STAGE – Linkin Park – Mexico 2012

BEST PUSH – Austin Mahone – April 2013

BEST WORLDWIDE ACT – Chris Lee (Mainland China/Hong Kong/Southeast Asia/Taiwan)

GLOBAL ICON – Eminem

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *