MR. & MS. – Povestea lor

By  | 

S-au cunoscut la Orhei, cand Ana avea doar 16 ani, iar Radu – 19 ani si coordona un cerc de creatie muzicala. “Puteam sa jur ca-l stiu de o vesnicie”, povesteste Ana. “Eram teribil de indragostita de el, dar nu aveam curaj sa fac niciun pas”. Relatia lor debuteaza furtunos, cu o cearta si un sarut!

In 1998, proaspat absolventa de liceu si avand 4 ani de cursuri de dans modern, Ana il insoteste pe Radu la Chisinau, unde il ajuta in pregatirea momentelor coregrafice si ii este alaturi pe scena ca dansatoare. In toamna aceluiasi an, Ana intra la Facultatea de Drept si continua sa-l sprijine pe Radu in ascensiunea artistica.

In 2001, Radu se lasa convis de Ana sa participe la preselectia pentru trupa O-Zone, devenind astfel cel de-al treilea membru al trupei. La sfarsitul aceluiasi an, cei doi se casatoresc.

Cei doi isi continua in paralel proiectele deja incepute. Ana studiaza dreptul si design-ul, facand primii pasi in domeniul creatiei vestimentare. La sfarsitul lui 2002, ea renunta la tot si pleaca in Romania sa-l sustina pe Radu, care se stabilise alaturi de colegii sai de trupa la Bucuresti. Aici ea creeaza prima tinuta pentru Radu, pentru filmarile clipului “Despre tine”.

Succesul fulminant al trupei O-Zone ii tine la distanta pe cei doi, Radu calatorind peste tot in lume. Timp de 2 ani, Ana se ocupa de design interior si amenajari interioare. In timpul liber, ea scrie versuri, ce vor ilustra mai tarziu primele compozitii solo ale lui Radu.

Pe 1 iulie 2005 se naste primul copil al cuplului, iar Radu refuza plecarea in Japonia pentru promovarea albumului O-Zone, ramanand alaturi de Ana. In acelasi an trupa O-Zone se desparte, iar cei trei componenti pornesc fiecare pe drumul sau, dupa 12 milioane de albume vandute si un succes fara precedent la nivel international.

Un an mai tarziu, Radu incepe lucrul la primul album solo, iar in martie apare videoclipul primului single “Whap-pa”. La sfarsitul verii, se lanseaza primul sau album solo, “Alone”. La inceputul lui 2007, Radu isi deschide propriul studio de inregistrari. Restul anului si-l petrece compunand si inregistrand piese. Intre acestea si “Love Is Not a Reason to Cry”, urmatorul single din cariera sa de interpret.

Pentru ca piesa avea nevoie si de o voce feminina, Radu o roaga pe Ana sa-i cante un ghid vocal pentru a finisa orchestratia. Vocea ei se potriveste insa atat de bine cu a lui, incat Radu inceteaza sa mai caute o partenerea de scena si, dupa lungi negocieri, o convinge pe sotia sa se implice in noul proiect muzical ce se va numi MR. & MS.

“Love Is Not a Reason to Cry” este primul single de pe albumul “MR. & MS. – HEARTBEAT”, care se va lansa in luna iulie 2008 de Universal Music Romania.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *