Motivul pentru care Kate Middleton a radiat de fericire

Prințul Louis Arthur Charles a fost botezat luni, în cadrul unei ceremonii restrânse. Cu ocazie botezului celui de-al treilea copil al ducilor, familia Cambridge a avut prima apariție publică în formulă completă.

Ceremonia a fost oficializată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, la Capela Regală a Palatului St. James.Kate Middleton a ales o rochie albă, create de Alexander McQueen, designerul care i-a asigurat ținutele și la botezul primilor doi copii. Ducesa a purtat și o pălărie marca Jane Taylor, care i-a accesorizat rochia. Kate Middleton a radiat de fericire pe perioada ceremoniei.

Kate Middleton
Kate Middleton

Prințul William și-a facut apariția alături de prințul George și prințesa Charlotte, care au purtat ținute foarte elegante.

Deși de la ceremonie au lipsit Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh din cauza agendei încărcate, le-au fost alături ducii de Sussex, care au impresionat din nou prin eleganță. Meghan Markle a optat pentru o rochie creată de Ralph Lauren și o pălărie Stephen Jones.

Prințul Louis a avut șase nași : Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade, Sophie Carter şi Lucy Middleton.

Kate Middleton

Citeşte şi: Familia regală s-a mărit! Ducesa Kate Middleton a dat naștere celui de-al treilea copil

Text: Andrada Oană

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.