The Motans lansează piesa “Drama Queen” cu lyrics video animat

The Motans revine cu o nouă piesă care se numește “Drama Queen”, o nouă surpriză pentru fanii artistului.

The Motans – Drama Queen (Lyrics Video)

Piesa a fost compusă și produsă de The Motans (Denis Robeș) și Alex Cotoi, cu care a mai colaborat și pentru “Friend Zone”, “Weekend”, “Nota de plată”, “August”.

De data aceasta, The Motans au ales să facă un lyrics video cu animație, create de MOPI Studio, o divizie a NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), cu care a mai colaborat pentru “Lilith” feat. Keed și “Friend Zone”.

“Am marele noroc să lucrez cu oameni minunați precum Alex Cotoi, Bogdan Păun, Alexandru Mureșan și desigur, întreaga echipă de la Global Records. Vă mulțumesc pentru totși sunt fericit că am acest privilegiu. Sfârșitul primului capitol: “Drama Queen”, a declarat The Motans.

La sfârșitul anului trecut, The Motans a lansat “Friend Zone” și “Lilith” cu Keed de la Șatra B.E.N.Z.

The Motans – Friend Zone

 The Motans – Lilith feat. Keed

De asemenea, The Motans au lansat “Nota de plată cu INNA, single care are peste 17 milioane de vizualizări.

The Motans feat. INNA – Nota de plata (Videoclip Oficial)

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa “Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale și a fost desemnată piesa anului 2017 conform MediaForest cu peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans feat. Delia – Weekend

Fanii The Motans s-au putut bucura de piese precum “Versus”, “August”, “Fifty Fifty”, “Tu”.

Global Entertainment – Global Records, casă de discuri, și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Citeşte şi: The Motans lansează single-ul “Friend Zone” cu videoclip oficial

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.