Morandi canta la Londra pe O2 Arena!

By  | 

Trupa Morandi va concerta la Londra cu ocazia evenimentului O2 YourCountryLive care sarbatoreste comunitatile de emigranti din Marea Britanie prin cea mai buna muzica live, eveniment in cadrul caruia vor fi aduse in fata fanilor cele mai tari trupe intr-o serie deosebita de concerte unice.

Acest festival realizat sub egida O2 dureaza trei zile de-a lungul carora vor fi celebrate cele mai bune trupe din fiecare colt al globului, oferindu-le fanilor ocazia unica de a fi aproape de cele mai tari superstaruri ale industriei muzicale de azi.

Pe data de 26 martie trupa Morandi va lua cu asalt YourCountryLive cu stilul muzical care i-a facut celebri. Trupa Morandi a fost aleasa pentru a interpreta un set de piese special alese pentru fanii O2 YourCountryLive, single-urile Angels (Love Is The Answer) si Save Me fiind rand pe rand number 1 in topurile muzicale din mai multe tari europene.

YourCountryLive reuneste cele mai cunoscute si talentate trupe din Europa de Est pe o singura scena, pentru o singura seara, cu unicul scop de a le oferi comunitatilor de emigranti din Anglia, si nu numai, ocazia sa asculte live cele mai bune trupe ale momentului.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *