Millie Bobby Brown devine cel mai tânăr Ambasador al Bunăvoinței UNICEF

Actrița Millie Bobby Brown, în vârstă de 14 ani, a fost numită Ambasator al Bunăvoinței UNICEF, devenind astfel cea mai tânără persoană cu acest titlu.

În cadrul unei conferințe de presp care a avut loc marțea aceasta, Brown a spus: „În a deveni un Ambasador al Bunăvoinței UNICEF, împărtășesc titlul cu o eroină a mea, Audrey Hepburn, care a spus candva <> Exact asta vreau să fac și eu”.Millie Bobby Brown

De asemenea, vedeta a încurajat liderii mondiali să asculte vocea tinerilor, mai ales în privința violenței și a bullying-ului. „Ascultați-ne. Tineretul e foarte puternic. „Vreau să vorbesc despre educație și violență, să opresc hărțuirea și să asigur copiii cu un mediu sigur și o apă curată.”

Așa cum era de așteptat, Brown este foarte entuziasmată de titlul primit. Ea a postat și un clip pe Instagram despre acest lucru.

La începutul acestui an, Brown a devenit cea mai tânără persoană care figurează pe lista revistei Times cu cele mai influente persoane din lume.

Millie Bobby Brown s-a făcut cunoscută datorită serialului Netflix „Stranger Things”, care a debutat în 2016. Cel de-al treilea sezon al serialului va fi lansat în 2019.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.