Miley Cyrus – The Movement

By  | 

Documentarul pe care îl aşteptam cu nerăbdare în speranţa că ne va lămuri ce stă la originea comportamentului haotic al lui Miley din ultima vreme este, conform celor de la the Huffington Post, dezamăgitor. Dacă ne aşteptam la vreo revelaţie de vre-un fel, ei bine, acest documentar pare făcut pentru orgoliul lui Cyrus, care îşi deschide epopeea denumită ”Miley: The Movement” cu replica ”Nu îmi voi cere scuze pentru nimic”.

Documentarul va fi difuzat la televizor în Statele Unite ale Americii pe data de 2 noiembrie, însă noi avem deja câteva detalii descpre conţinutul acestuia. Deşi în viaţa tinerei artiste au avut loc mai multe evenimente personale importante, ruperea logodnei în mod oficial cu Liam Hemsworth şi conflictul cu tatăl său, Billy Ray Cyrus, documentarul nu include nicio secvenţă despre ei.

Logodna şi relaţia cu tatăl ţin de viaţa privată a lui Miley, sigur că da, însă aşa cum e ok să se dezbrace cu orice ocazie, poate ne ”luminează” şi în privinţa acestor aspecte. Ce să fie oare problemele cu fostul logodnic şi tatăl cauză sau efect al dezmăţului din viaţa lui Miley?

Singura persoană din viaţa privată a artistei care apare în documentar este mama ei. Aceasta constată cu uimire că dintr-o dată fiica sa a devenit prietenă cu ”toţi aceşti oameni”. Trish Cyrus se referă la rapperul Juicy J, în a cărui show a dansat Miley, producătorul Mike WiLL Made care s-a ocupat de noul ei album ”Bangerz” şi restul anturajului ”colorat” al fiicei sale.

Mare parte din acţiunea behind the scenes a documentarului s-a petrecut în jurul prestaţiei de la premiile MTV Video Music Awards 2013, momentul care i-a asigurat lui Cyrus intrarea în istorie. Replica ei a fost că ”oamenii comentează oricum, aşa că mai bine le dai de comentat 2 săptămâni decât 2 secunde”.

Are Miley Cyrus dreptate în această privinţă?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *