Miley Cyrus sustine ca duce o viata de pustnic

By  | 

Daaa…Nuuu…Nu o să o credem pe Miley pe cuvânt şi mai ales asta nu îi scuză excesele din viaţa publică. Şi ca să fim sinceri, am prefera să îşi facă de cap în timpul ei liber, nu în prime time, când o urmăresc atâtea adolescente. Atitudinea lui Miley le dă cel mai prost exemplu posibil.

”E bine că fac asta atunci când călătoresc, dar când sunt acasă nu prea îmi părăsesc locuinţa. Le spun oamenilor care cred că sunt cool că în realitate sunt plictisitoare. Ce citeşti despre mine te face să crezi că merg prin cluburi şi petrec tot timpul cu Terry Richardson, dar chiar sunt plictisitoare. Nu îmi părăsesc locuinţa, sunt ca un pustnic” a declarat Miley Cyrus într-un interviu acordat BBC Radio.

Ce putem să concluzionăm noi din declaraţiile sale este că artista îşi face de cap ca persoană publică şi că acesta este stilul de viaţă pe care îl promovează, dar că în realitate, în viaţa privată este cuminţică ”foc”. Chiar dacă nu merge la petreceri asta nu înseamnă că Miley este un model de urmat, din contră!

Dacă la Gala Premiilor Bambi din Germania, unde a fost onorată cu un premiu la categoria International Pop a purtat o rochie neagră până în pământ, nu am uitat că şi-a aprins o ţigare pe scena premiilor MTV Europe Music Awards 2013, cu doar câteva zile în urmă.

Tu ce părere ai despre declaraţia lui Miley Cyrus? Îi scuză în vreun fel comportamentul rebel de pe scenă?

Te lăsăm cu ultima prestaţie a artistei live, pe scena X Factor. Cum ţi se pare?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *