Miley Cyrus, stralucitoare in noul videoclip

By  | 

Miley Cyrus străluceşte…la propriu în noul videoclip al piesei ”Real and True”, o colaborare cu rapper-ul Future şi cu Mr Hudson. Balada de dragoste are un videoclip care ne aminteşte de cel mai impresionant film al anului, ”Gravity”, pentru că ambele au loc în spaţiul cosmic, însă este evident că ”Real and True” nu a beneficiat de regia lui Alfonzo Cuaron.

Miley Cyrus a mai lansat un videoclip în colaborare cu un rapper, Mike WILL Made-it,  pentru melodia ”23”, în care a filmat nişte scene mult mai explicite. Deşi în ultimul videoclip Cyrus poartă un costum mulat care lasă să i se vadă formele, comportamentul tinerei este mult mai decent. Oare?

Cine este Future?

Future este iubitul şi proaspătul logodnic al cântăreţei Ciara şi este atât rapper cât şi producător. Future a cerut-o de soţie pe Ciara în aceeaşi săptămână în care a fost cerută de soţie şi Kim Kardashian de Kanye West, ambele primind de la logodnicii lor câte un inel cu diamant de 15 carate.

Videoclipul lui Future în colaborare cu Miley Cyrus are la 24 de ore după lansare doar 65 de mii de vizualizări, semn că artista este mult prea cuminte. Prea puţină piele la vedere.

Tu ce părere ai despre ultimul videoclip al lui Miley Cyrus?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *