Miley Cyrus are un videoclip…si un tatuaj nou

By  | 

Miley Cyrus a lansat un nou clip pe o melodie rap, featuring Wiz Khalifa. Denumirea melodiei, ”23” un număr dezbătut şi în trecut în filmul lui Jim Carey ”The number 23”, trilogia lui Robert Anton Wilson şi Robert Shea, ”The Illuminatus!”, este data de naştere a lui Miley, 23 noiembrie 1992 dar şi numărul de pe tricoul lui Michael Jordan, la care se face referire în clip.

Cât despre noul tatuaj al lui Miley, acesta este realizat într-o zonă foarte sensibilă -pe tălpi- motiv pentru care tânăra a suferit destul de tare. Deşi tinerii artişti nu au nevoie de un motiv să se tatueze, Cyrus şi-a tatuat pe ambele tălpi cuvintele ”ROLLING $TONES” cu ocazia interviului pe care l-a acordat prestigioasei publicaţii, care i-a pus chipul pe copertă.

Binenţeles, declaraţiile lui Miley din interviu sunt în mare parte năucitoare. Cu atitudinea sa degajată de fată de cartier, artista a vorbit espre faptul că este mentorul lui Justin Bieber, care încă nu s-a maturizat şi are nevoie de îndrumarea ei.

Declaratie Miley Cyrus

”Sunt mult mai mare decât el (Bieber n.r.) şi nu vreau să  fie ca şi când i-aş fi mentor. Dar îl îndrum într-o anumită măsură. Pentru că fac treaba asta de multă vreme şi am trecut deja prin perioada de tranziţie şi nu cred ca el a reusit să o facă” a declarat Miley, care este mai mare cu 2 ani decât Bieber.

Cel mai nou ”homie” al artistei este nimeni altul decât ”cel mai mare rock star de pe planetă” (autoproclamat), Kanye West. Acesta i-a mărturisit înainte de prestaţia de la MTV Video Music Awards din 2013 ”nu sunt mulţi artişti în acest moment în care să cred mai mult decât cred în tine”. Ba mai mult, cei doi sunt atât de apropiaţi încât Miley îl sună pe Kanye să îi ceară sfaturi în legătură cu vestimentaţia şi cu viitoarele colaborări.

Deşi cariera lui Cyrus naşte controveră după controversă, ea are parte şi de sprijin de la cei din branşa sa. Ea le-a împărtăşit celor de la Rolling Stones mai multe mesaje de susţinere pe care le-a primit de la diverşi artişti. Pharrell Williams i-a scris ”Nu eşti un tren care se îndreaptă spre o coliziune . Eşti locomotiva care îi trage pe toţi ceilalţi după ea.”

Nici presaţia de la gala premiilor MTV VMA 2013 cu Robin Thicke nu a rămas nedezbătută în cadrul interviului. Miley s-a arătat nedumerită de ce doar ea a fost cea criticată, iar partenerul ei de dans nu. ”Nimeni nu vorbeşte despre omul din spatele fundului…Vorbesc doar despre cea care s-a aplecat.”

Urmareste noul videoclip al lui Miley Cyrus!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *