Mila Kunis, Regina Universului în ”Jupiter Ascending” VIDEO

By  | 

Chiar dacă te-ai plictisit de mulţimea filmelor sci-fi pe care Hoolywood-ul le realizează în ultima vreme, ai putea să îi acorzi o şansă filmului ”Jupiter Ascending”, scris şi regizat de fraţii Andy şi Lana Wachowski, responsabili pentru super-producţiile ”Matrix” şi ”Cloud Atlas”.

Jupiter este o pământeancă interpretată de Mila Kunis a cărei existenţă ameninţă domnia actualei Regine a Universului. Channing Tatum interpretează o fiinţă hibrid, Caine, care trebuie să o salveze pe Jupiter de trimişii Reginei. Caine este o fiinţă jumătate om, jumătate vârcolac, denumită splice, aşa cum a mărturisit chiar Tatum cu ceva timp în urmă.

”Jupiter Johnes s-a născut noaptea, în împrejurări care prevesteau un viitor măreţ pentru ea. Adult fiind, Jupiter visează la stele dar trebuie să se trezească la realitatea crudă în care face curăţenie în casele altora şi întâmpină un şir nesfârşit de ghinioane. Doar atunci când Caine, un fost soldat modificat genetic, ajunge pe Pământ să o găsească, Jupiter începe să întrevadă soarta pe care o aştepta. Semnătura ei genetică o desemnează următoarea în linia unei moşteniri extraordinare ce ar putea modifica echilibrul în Univers” scrie în comunicatul celor de la studiourile Warner Bros. .

Mila Kunis a avut un program foarte încărcat în ultima vreme. Iubita lui Ashton Kutcher a lansat anul acesta mai multe filme, "Oz the Great and Powerful", ”Blood Ties” şi ”Third Person” şi urmează să lanseze tot în 2014 şi ”The Angriest Man in Brooklyn”. Cele mai bune filme ale Milei de până acum sunt ”Black Swan” (2010) , ”Ted” (2012) şi ”Friend with benefits”(2011).

Nici Channing Tatum nu a stat degeaba anul acesta deşi soţia sa, Jenna Dewan-Tatum, a născut primul copil al cuplului, actorul şi-a continuat activitatea. Tatum a lansat anul acesta "G.I. Joe: Retaliation", "White House Down" şi urmează să lanseze la anul ”22 Jump Street”, ”Foxcatcher” şi filmul animat ”The Book of Life”.

Data lansării filmului ”Jupiter Ascending” în cinematografe este 25 iulie 2014. Sperăm ca noul film realizat de fraţii Wachowski să fie cel puţin la fel de reuşit precum ”Matrix”!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *