Mila Kunis – cea mai sexy femeie in viata

By  | 

Actrita Mila Kunis este protagonista unui pictorial senzual in editia de noiembrie a revistei americane Esquire, care a si desemnat-o Cea mai sexy femeie in viata.

In pictorial, actrita in varsta de 29 de ani pozeaza in ipostaze sexy, fie intr-o lenjerie intima neagra, fie pur si simplu intr-o pereche de pantaloni mulati.

Mila Kunis a avut un an 2012 foarte bun: a aparut in comedia Ted, iar in prezent filmeaza pentru mai multe pelicule care vor aparea in cinematografe in 2013.

Tot anul acesta, actrita a facut oficiala relatia ei cu Ashton Kutcher, iar acum a primit titlul de Cea mai sexy femeie in viata.

"O mare parte din ceea ce reprezinti in aceasta industrie se bazeaza pe impresia criticilor, a regizorului, a actorului. Oamenii incep sa creada toate astea si ajung asa cum vor ceilalti", a declarat Mila Kunis pentru revista Esquire

"Cred ca mi-am separat in mod constient cele doua vieti. Iubesc ceea ce fac. N-as putea sa ma imaginez facand altceva. Dar cand termin cu munca, atunci termin. Cred ca daca m-as baza foarte mult pe ceea ce e la moda, as pierde din vedere adevarata mea identitate".

Mila Kunis s-a nascut in Ucraina si a devenit celebra multumita serialului That ’70 Show. In 2010 a primit premiul Marcello Mastroianni "Cel mai bun tanar actor" pentru rolul din filmul Black Swan.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *