Michelle Williams spune ca nu exista reguli la Hollywood

By  | 

Williams, care a dorit sa se separe din punct de vedere juridic de parintii ei, la varsta de 15 ani, pentru a incepe mai usor o cariera de actrita, a spus ca ar fi fost simplu sa piarda controlul daca nu si-ar fi impus anumite restrictii.

„Nu existau limite, nici reguli. Am facut greseli si am incercat sa-mi impun propriile reguli de siguranta”, a declarat ea. „M-am gandit la asta ca la un joc de bowling – lucrurile pe care le voi face si cele pe care nu le voi face. Chiar daca am luat niste curbe periculoase, nu am cazut in prapastie”, a mai spus Williams.

Actrita in varsta de 30 de ani, care are o fiica de cinci ani, pe nume Matilda, cu fostul ei logodnic – regretatul Heath Ledger – a considerat ca viata de la Los Angeles nu i se potrivea si s-a bucurat cand a obtinut un rol in serialul „Cei mai frumosi ani/ Dawson’s Creek”, in 1997, si s-a putut muta astfel in Carolina de Nord.

Michelle Williams a fost nominalizata la Oscar in 2005 pentru rolul din „Brokeback Mountain” si a jucat in 2009 in thrillerul „Shutter Island„, regizat de Martin Scorsese, si mai recent in „Blue Valentine”, rol pentru care a fost nominalizata la Globurile de Aur 2011. Williams urmeaza sa o intruchipeze pe Marilyn Monroe, in pelicula „My Week with Marilyn”, in regia lui Simon Curtis, jucand alaturi de actori precum Kenneth Branagh si Julia Ormond.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *