Michelle Obama, sfaturi pentru mama lui Justin Bieber

By  | 

După cum bine ştim, Justin Bieber trece printr-o perioadă controversată, iar mulţi dintre apropiaţii lui îşi exprimă îngrijorarea faţă de comportamentul nechibzuit şi îi oferă sfaturi. Dacă Miley Cyrus l-a sfătuit pe mai tânărul său coleg de breaslă să angajeze pe cineva care să îl supravegheze şi să îl împiedice să mai intre în belele, Michelle Obama îi oferă sfaturi mamei vedetei.

”Nu ştiu dacă i-aş oferi sfaturi sau mai degrabă aş face ceva. Aş încerca să fiu foarte prezentă în viaţa lui în această perioadă. Aş fi lângă el mare parte din timp pentru a discuta cu el ca să înţeleg ce se petrece în mintea lui, să înţeleg cine face parte din viaţa lui şi cine nu” a declarat Prima Doamnă a S.U.A. .

Bieber îl are alături pe tatăl său în cea mai mare parte a timpului, aşadar nu îi lipseşte supravegherea unui adult, doar că cei doi sunt mai degrabă ”partners in crime” decât tată grijuliu şi fiu ascultător. În seara în care Justin a fost arestat se spune că tatăl era în anturajul său şi este unul dintre cei care a ajutat să blocheze străzile pentru întrecerea ilegală la care a participat cântăreţul.

Pattie Malette, mama lui Bieber, le-a cerut celor din jurul fiului ei ca ”dacă Justin se confruntă cu problemele, nu îl loviţi când este la pământ şi nu îl condamnaţi , rugaţi-vă pentru el”. Pe de-o parte are dreptate, nu este corect să loveşti pe cineva care este lipsit de apărare dar nici nu poţi să îl ajuţi doar prin rugăciuni, ci trebuie să preia cineva controlul situaţiei şi să îl aducă pe tânăr pe ”calea cea bună”. Sperăm să ajungă şi Pattie la această concluzie cât de curând, înainte să fie prea târziu pentru fiul ei, să îşi compromită cariera total.

Reacţia lui Michelle Obama a venit după ce o petiţie online adresată Preşedintelui S.U.A., Barack Obama, îi cere acestuia să îl deporteze pe artist din ţară. Deşi petiţia a strâns mai bine de 200 de mii de semnături, dublu faţă de numărul ţintă, nu se poate face nimic în această privinţă momentan.

Tu ce sfat ai avea pentru Justin Bieber? Cum ar trebui acesta să procedeze ca să nu îşi compromită viaţa şi cariera?
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *