Michelle Obama oferă sfaturi fetelor tinere

În cadrul unui interviu cu Cosmopolitan, Michelle Obama, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, oferă sfaturi valoaase fetelor tinere.

În urmă cu câteva zile, Cosmopolitan.com a postat pe canalul de YouTube un scurt interviu cu Michelle Obama legat de educația fetelor. Prima Doamnă a SUA oferă câteva sfaturi foarte valoroase de care orice adolescentă (dar nu numai) ar trebui să țină cont.

Dacă mi-ar fi mai mult de cum arăt decât de educația mea, nu aș fi ajuns unde mă aflu acum: o femeie educată, care a terminat Universitatea Harvard, este avocat și Prima Doamnă a Statelor Unite. Toate acestea au prea puțin de-a face cu cum arăt, însă a contat foarte mult ce am în cap și în suflet.

Ea vorbește și despre riscurile și greșelile pe care le facem. „Înveți doar din greșeli. Trebuie să o dai puțin în bară și să înveți cum să revii pe linia de plutire pentru a crește cu adevărat.

De asemenea, doamna Obama mai discută și despre diferența dintre modul în care fetele primesc educație față de băieți. Prin Let Girls Learn (o inițiativă guvernamentală care asigură adolescentelor educația pe care o merită), „nu doar că prezentăm noi resurse, dar încercăm să schimbăm gândirea despre femei. Trebuie să găsim o modalitate de a schimba normele, tradițiile și cultura care spun că femeile nu merită să primească o educație bună.

Poți urmări mai jos tot interviul:

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.