Melody Gardot: "My One And Only Thrill"

By  | 

Surprinzator dar povestea prin care Melody Gardot a invins efectele aproape fatale ale accidentului pe care l-a suferit cand avea numai 19 ani pentru a deveni una dintre cele mai importante voci ale anului 2008 nu este cel mai marcant lucru ce ar putea fi spus despre artista.

Pur si simplu vocea ei inconfundabila ce reuseste sa atinga suflete este in final cea mai mare calitate pe care o are Melody.

Daca primul album, “Worrisome Heart”, a impresionat auditoriul prin melodicitate si prin rafinamentul cu care Melody transmite mesajul catre cei ce o asculta, cel de-al doliea album, “My One and Only Thrill”, intens si creativ, transcede jazz-ul si blues-ul cu care artista ne-a obisnuit, pentru a ne oferi o viziune personala asupra unui univers plin de melancolie ce va emotiona toti iubitorii de muzica.

Toate cele 11 piese acopera o gama larga de emotii fiind compuse integral de Melody cu exceptia celei de final, “Over the Rainbow”, ce inchide de altfel albumul si care este interpretata de aceasta data intr-o varianta cu usoare ritmuri braziliene ce ii confera o armonie aparte.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *