Mellina știe secretul unui selfie perfect

Pasionată, plină de energie și super talentată! Am stat de vorbă cu Mellina despre aplicațiile care îi fac munca de compozitor și viața de artistă și influencer mult mai ușoare, dar și despre secretul unui selfie perfect, pentru care Mellina a ales aici un machiaj cu produse MAC Cosmetics, o fustă din colecția OMRA, care susține valorile bazate pe sustenabilitate, în care artista se regăsește, și, desigur, telefonul ei HUAWEI P40 lite 5G!

Descrie-ți relația cu tehnologia… prin titlul unei melodii care-ți place mult.

„Electrical Storm”, a formației U2.

Cam câte aplicații folosești pe o fotografie sau pe un video pentru a avea un feed pe Instagram atât de cool?

În trecut foloseam două-trei aplicații, una pentru față, alta pentru filtre și tot așa… Până când am găsit o aplicație foarte cool și eficientă, care le face pe toate. Am descoperit, cu timpul, că orice aplicație ai folosi, cel mai important este să ai lumină bună atunci când faci o poză sau un video.

Secretul seflie-urilor tale perfecte este…

Lumina!

Cum ai descoperit aplicațiile care te ajută cel mai mult să-ți desfășori activitatea profesională în domeniul tău? Și care sunt acele aplicații?

În ceea ce privește activitatea mea de micro-influencer, o aplicație care “mi-a făcut viața mai ușoară” este FaceApp, un program de editare foto-video care lucrează foarte mult pe lumini. ProChords este încă o aplicație care îmi ușurează munca de compozitor — un pian care îți găsește foarte ușor armoniile unei linii melodice.

GuitarTuna mă ajută să îmi acordez chitara rapid. În general, sunt susținătoarea ideii de a ne folosi de tehnologie pentru a ne face viața mai ușoară, mai eficientă. Iar acum, cu noul sistem Petal Search, găsesc rapid aplicațiile potrivite și sigure pentru mine, deci life gets easier.

Cele trei condiții ca să realizezi un live pe Instagram la calitatea extraordinară cu care ne-ai obișnuit sunt…

O să insist asupra luminii și a unei camere bune, asta dacă vreți să vorbim despre calitatea video. Dar, cel mai important, din punctul meu de vedere, este contentul live-urilor, și anume să ai un subiect interesant pentru comunitatea ta, un subiect care le poate fi folositor lor. Eu, ca artist și micro-influencer, încerc să aduc ceva folositor (informație, emoție, lecție, experiență, entertainment) în viața celor ce mă urmăresc. Pentru asta creăm conținut pe Instagram/Facebook și producem muzică.

Care este cel mai de preț lucru salvat acum în telefonul tău? Ce ai face dacă l-ai pierde?

Vai! Am totul în telefon! Am zeci de notițe cu versuri, agenda, poze, clipuri, dar, cel mai important, am notate parolele.

Având în vedere trendurile recente în materie de accesorii, dacă în micro-poșeta ta ar avea loc doar trei lucruri, care ar fi acelea?

My HUAWEI P40 lite 5G, cardul și cheia de la mașină.

Telefonul, rochia, gloss-ul sau toate trei?

Toate trei… combinația perfectă!

Cât de mult contează pentru tine designul atunci când îți alegi un telefon?

Contează, nu zic nu, dar pentru mine e mai important în ce fel îmi poate ușura viața un telefon, ce poate face, cât ține bateria, ce cameră are. Exact ca atunci când ești atras de cineva: în prima instanță, vezi aspectul fizic, iar apoi, important este ce descoperi înauntru… asta este ce contează cu adevărat.

Cât de des ți se întâmplă… să asortezi telefonul tău ținutei sau chiar machiajului pe care îl porți într-o zi?

Vă spun sincer că nu mi se întâmplă, sunt un om destul de simplu.

Ce le spui celor care îți reproșează faptul că stai prea mult conectată la telefon?

Cei apropiați mie știu că telefonul mă ține conectată de cei care mă urmăresc și de cei cu care lucrez. Când sunt cu familia, încerc să mă bucur de timpul cu ei și mai las telefonul deoparte. Acum, mai trebuie să înțelegem că trăim într-o lume total diferită față de acum 20 de ani, o lume a rețelelor sociale și a internetului și trebuie să ne adaptăm, nu să ne împotrivim tehnologiei.

Dintre toate tendințele actuale, care te reprezintă cel mai mult ca stil, personalitate și lifestyle… Care merită cel mai mult să fie pusă în valoare pe feed-ul tău?

Nu pot să vă zic o tendință exactă. Tendința mea sunt eu. Sunt autentică. Oamenii care mă urmăresc (pe mine și muzica mea) de atât de mult timp sunt aici pentru că rezonează cu mine. Este cel mai simplu și corect așa. Prefer să “întrețin” o comunitate mică, dar care mă apreciază pentru fix ceea ce sunt decât una mai mare care mă urmărește din cine știe ce motive.

Care este aplicația din Huawei AppGallery cu care ți-ai personalizat prima dată noul telefon Huawei P40 lite 5G?

Catan (board game).

Citește și interviurile noastre cu Andreea Remețan –aici, și Sweet Paprika – aici, despre tehnologia care le ajută să fie  creatoare de conținut atât de pricepute!

Foto: Cătălin Oprițescu @Lightaholic

Material susținut de Huawei. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.