Meghan Markle vorbește despre relația cu Prințul Harry

La un an după ce au anunțat că au o relație, actrița Meghan Markle și Prințul Harry sunt mai fericiți decât niciodată. În cadrul unui interviu pentru Vaniry Fair, Markle vorbește deschis despre viața sa sentimentală.

Cei doi s-au cunoscut în iulie 2016 prin intermediul unor prieteni, iar primele luni de relație au fost ținute în secret. În noiembrie, însă, Prințul Harry a anunțat oficial că sunt împreună. Așa cum era de așteptat, publicațiile au scris numeroase articole despre actriță, dar aceasta a reușit să le ignore, spunând că „sunt aceeași persoana ca înainte, nu relația mă definește”. Ea adaugă: „lucram în acel timp, iar singurul lucru despre mine care s-a schimbat a fost percepția oamenilor despre mine.”

Cel mai recent, ei au ajuns pe prima pagina a ziarelor după ce au mers împreună în vacanță în Botswana, pentru aniversarea ei. Această destinație este importantă pentru Harry, vizitând-o și la scurt timp după moartea mamei sale, Prințesa Diana. Potrivit unei publicații americane, Harry ar fi vrut să o ceară de soție în acea vacanță, pentru a asocia luna august cu ceva fericit, însă cei doi nu au confirmat acest zvon.

Meghan spune: „Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiți. Sunt sigură că va veni un moment când vom da mai multe informații și vom avea povești de spus, dar sper ca lumea să înțeleagă că acum vrem timp pentru noi. Asta face parte din ce face totul special – e doar al nostru.

Cei mai mulți o cunosc pe Meghan Markle datorită rolului său din serialul Suits. A mai jucat și în Anti-Social, Random Encounters, Horrible Bosses și Remember Me.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.