Meghan Markle: secretele de frumuseţe ale viitoarei prinţese

De când şi-a anunţat ulrta mediatizata logodnă cu Prinţul Harry de Marea Britanie, numele actriţei din Suits este pe buzele tuturor. Foarte curând vom asista la o căsătorie la care tânjeşte orice fată care a visat vreodată să fie prinţesă. Normal că vrem să-i aflăm secretele de frumuseţe!

  1. Eu şi prinţul. „Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiţi… Sper ca oamenii să înţeleagă că avem nevoie de intimitatea noastră. Suntem fericiţi. Trăiesc o poveste de dragoste minunată.”

Yoga  1. „Sunt atâtea beneficii care vin la pachet cu yoga: flexibilitate sporită şi masa musculară, o stare de mai bine, capacitate mai mare de concentrare mentală, abilitatea de a te relaxa, reducerea anxietăţii şi somn de mai bună calitate. Am această activitate în sânge.”
Meghan Markle, Suits

Activista.

Meghan pare să fie mai mult decât pregătită să devină prinţesă, având deja vechime în misiuni umanitare ale ONU…

Bye, Bye. Rachel Zane!

USA Network a anunţat oficial plecarea actriţei din serialul Suits, după 103 episoade.

Budinca de chia este desertul pe care Meghan îl adoră şi îl consumă săptămânal.

Delicii olfactive.

Meghan Markle

„Parfumul e preferatul meu. E atât de important încât, dacă plec de acasă şi m-am dat cu niciunul, mă răsucesc pe călcâie şi mă întorc acasă.” Jo Malone Wood Sage & Sea Salt, 559 lei

Citeşte continuarea materialului pentru a afla ce creme foloseşte Meghan Markle, dar şi alte mici secrete de frumuseşe în ediţia de martie a revistei Cosmopolitan România.

Foto: Instagram, Instagram, PR, Studio D. Text: Ana-Maria Prunariu

Citeşte şi: Cine este designerul  care va crea rochia de mireasă pentru Meghan Markle?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.