Meghan Markle participă la primul său eveniment solo alături de Regina Elisabeta

La numai trei zile după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, Meghan Markle a avut onoarea de a participa la primul său eveniment alături de Familia Regală Britanică, inclusiv Regina Elisabeta a II-a (este vorba despre parada Trooping Of Colour, organizată în cinstea zilei de naștere a Reginei), iar zilele acestea, Meghan participă la primul set de evenimente solo alături de suverana Marii Britanii.

Ducesa de Sussex a însoţit-o pe Regină în Trenul Regal, într-o călătorie către Cheshire, în nordul Regatului Unit. Drumul cu Trenul Regal, care este unul dintre cele mai luxoase mijloace de transport și, conform spuselor Reginei, unul dintre puținele locuri în care aceasta se poate relaxa în intimitate, precum și invitația de a participa la un eveniment public la care nu este prezent și soțul său, sunt, ambele, nu numai o mare onoare, ci și un semn că Meghan a fost acceptată cu brațele deschise în Familia Regală și îndrăgită de Regină.Un alt lucru de mare însemnătate este faptul că Meghan a fost invitată să facă o călători cu Trenul Regal chiar înainte ca Harry, William sau Kate să facă acest lucru.

Călătoria celor două include un set de evenimente – primele pe listă au fost inaugurarea unui pod şi a unui teatru în Cheshire. Pentru prima sa vizită alături de Regină, Meghan a ales o rochie creată de Clare Waight Keller pentru Givenchy (același designer care i-a creat și rochia de mireasă). Rochia crem, cu capă inclusă, a fost accesorizată simplu și elegant, cu o curea subțire menită să accentueze talia.

Regina a ales, ca de obicei, o ținută colorată – un deux pieces verde lime, creat de Stuart Parvin, accesorizat cu o pălărie în aceeași nuanță, creată de Rachel Trevor Morgan. Motivul pentru care Regina este mereu îmbrăcată în culori tari este bazat nu numai pe preferințele sale, ci și pe motive de securitate – mai exact, este de dorit ca, în cazul unei urgențe, aceasta să poată fi localizată rapid în mulțime.

Meghan și Regina pare că s-au înțeles de minune la evenimentul din Cheshire – au fost fotografiate râzând și vorbind pe tot parcursul zilei. Spre sfârșit, Meghan a comis o mică gafă – în momentul în care, părăsind locul evenimentului, au trebuit să se urce în mașină, Ducesa de Sussex a fost pusă în dificultate, neștiind sigur care este protocolul și dacă ar trebui să o lase pe Regină să intre prima în mașină sau ar trebui să se urce ea mai întâi. De regulă, persoana cu cel mai înalt titlu regal se aşază pe locul opus şoferului, însă Regina Elisabeta preferă să stea pe locul din spatele șoferului, și de aici confuzia lui Meghan. După câteva moment de confuzie, Meghan a intrat până la urmă prima în mașină, la sugestia Reginei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.