Micul dejun al lui Meghan Markle, „Duchess of Your Dreams”

Inevitabil te gândeşti că, după ce devii parte din familia regală, a găti nu mai este pe lista ta cu priorităţi. E greu să nu îţi imaginezi cum acum, după căsătoria cu Prinţul Harry, Meghan nu are angajaţi pentru tot felul de îndeletniciri ale casei, cum ar fi condusul, gătitul, grădinăritul etc. Dar, prinţea viselor mai dărâmă un mit şi… încă îşi găteşte micul dejun.

Cel puţin, din când în când. Gurile rele (sau bune) spun că, după căsătorie, Prinţul Harry şi-a schimbat complet dieta şi tindem să credem asta.Daniel Martin/ Instagram

De data aceasta, avem şi o dovadă ce dăinuieşte pe Instagram: prietenul şi make-up artist-ul Daniel Martin a postat pe contul personal de Instagram o poza în timp ce lua micul dejun acasă la Meghan Markel, unde a vizitat-o după ceva vreme: „Înapoi la zilele noastre Tig…”, a postat Daniel Martin, făcând referire la blogul celei mai iubite prinţese din prezent. „Mulţumesc Meghan pentru că mi-ai găzduit în acest final de săptămână şi pentru că încă eşti „avocadotoast whisperer, YUM!”, a continuat acesta.

Iar micul dejun regal chiar ne-a făcut poftă: pâine prăjită, avocado, ceai şi ciocolată.

Citeşte şi: Ducesa Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă primul lor copil

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.