Meghan Markle a sfidat protocolul regal printr-un gest pe care l-a făcut şi Prinţesa Diana acum 31 de ani

Asemenea mamei Prinţului Harry – Prinţesei Diana acum 31 de ani în urmă – Meghan Markle şi-a sărutat soţul în public sfidând astfel protocolul regal, în cadrul festivităţii de premiere de la finalul unui meci de polo caritabil.

Apoi, gestul lor a ocupat prima pagină pe toate revistele din lume, unii bucurându-se, alţii criticând gestul. Oricare ar fi percepţia, toate momentele de tandreţe dintre Ducii de Sussex sunt foarte călduroase şi ne fac să visăm… la poveşti cu prinţi şi prinţese, bineînţeles.Prinţul Harry a câştigat Sentebale Polo Cup, iar Meghan Markle l-a răsplătit nu numai cu trofeul, ci şi cu un sărut pasiona. Acelaşi gest l-a făcut şi Prinţesa Diana acum 31 de ani, când l-a sărutat aprins pe Prinţul Charles, în văzul tututor. Tot pentru că ieşise învingăzor la polo…


Gesturile de afecţiune ale celor doi (întotdeauna se ţin de mână în public sau îşi declară lucruri drăgăstoase) sunt foarte îndrăzneţe pentru cuplurile regale şi, implicit, foarte rar întâlnite. Spre deosebire de Harry, ducele de Cambridge nu îşi exprimă iubirea faţă de soţia sa Kate Middleton aproape niciodată… dacă nu chiar niciodată, în public.

Myka Meier, expert în eticheta regală, a explicat pentru HuffPost, adăugând că, totuşi, Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt foarte rezervaţi atunci când este prin preajmă bunica lor, Regina Elisabeta.

„Ei vor să-şi pună în evidenţă personalităţile, şi-au propus să ofere o perspectivă modernă asupra cuplului regal. Nu sunt interzise astfel de gesturi, este o chestiune de preferinţă pentru fiecare cuplu regal, rămâne ca fiecare să decidă ce este potrivit sau nu în public“

În plus, Meghan a atras iarăşi toate privire prin ţinuta ei (despre care se spune că a fost cea mai ieftină apariţie de până acum, aproximativ  3000 lire. La Polo Cup, Meghan Markle a purtat o rochie din denim semnată de Carolina Herrera, în la care a asortat pantofi nude, Aquazzura. Accesoriile prinţesei au făcut şi de data asta diferenţa: aceasta a optat pentru un clutch şi o pereche de ochelari de soare Michael Kors.

Citeşte şi: Prinţul Harry şi Meghan Markle tocmai au primit cadou de la Regină… un conac fancy

Foto: https://twitter.com/Sentebale

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.