Megan Fox nu-si mai ascunde burtica

By  | 


Megan Fox
si sotul ei, Brian Austin Green, sunt cat se poate de fericiti ca familia lor va deveni in curand mai numeroasa.

Cei doi s-au casatorit in secret in 2010 si au tinut destul de mult timp ascuns faptul ca Megan este insarcinata, aparand rar in public, iar actrita in varsta de 26 de ani purta mereu haine care sa ii ascunda noile forme.

Cuplul nu a facut nicio declaratie oficiala privind sarcina, insa nici nu mai este nevoie, deoarece burtica vedetei se vede foarte usor acum.

Cei doi au fost fotografiati de curand pe o terasa privata in timp ce Brian saruta duios burtica sotiei lui. Radiau de fericire si ii putem intelege de ce.

Megan Fox stie cum sa-i tina pe jurnalisti departe de relatia ei. Cuplul nu a fost implicat pana acum in niciun scandal si nici nu "vaneaza" evenimentele mondene.

Brian Austin Green, celebru in anii ’90 pentru rolul lui David din serialul Beverly Hills, 90210, si Megan Fox, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, s-au intalnit pe platourile de filmare ale sitcom-ului Hope & Faith, in 2004.

Atunci, ea avea 18 ani, iar el 30. S-au logodit in 2006, s-au despartit trei ani mai tarziu, apoi iar s-au logodit si, in final, s-au casatorit.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *