MediaPro Distribution revendica cele mai importante premii ale Globurilor de Aur

By  | 

Este vorba despre lansările de succes „12 ani de sclavie”, „Lupul de pe Wall Street” şi „Gravity 3D: Misiune în spaţiu”.

Considerat unul dintre favoritele galei de anul acesta cu 7 nominalizări, drama „12 ani de sclavie” a obţinut mult râvnitul premiu pentru „Cel mai bun film”. „Gravity 3D: Misiune în spaţiu” i-a adus lui Alfonso Cuarón distincţia de „Cel mai bun regizor”, iar Leonardo DiCaprio a fost desemnat drept „Cel mai bun actor într-o comedie sau muzical” pentru rolul din controversatul film „Lupul de pe Wall Street". 

Filmul „12 ani de sclavie”, care a avut premiera în cinematografe pe 3 ianuarie, este inspirat din povestea adevărată a unui bărbat care luptă pentru supravieţuire şi libertate, într-o perioadă în care culoarea pielii stabileşte valoarea umană. Înainte de izbucnirea Războiului Civil din Statele Unite, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un negru care pune preţ pe libertate, este răpit şi vândut ca sclav. Trecând prin momente de o cruzime insuportabilă, dar şi prin clipe neaşteptate de blândeţe, pentru Solomon nepreţuite rămân viaţa şi demnitatea sa. 

Din 10 ianuarie pe marile ecrane din România, comedia „Lupul de pe Wall Street” spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. Regizat de Martin Scorsese, filmul îi mai are în distribuţie pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal şi Jon Favreau.

Cu aproximativ 170.000 de spectatori înregistraţi până în prezent, filmul „Gravity 3D: Misiune în spaţiu” îi aduce pe Sandra Bullock şi George Clooney în rolurile a doi astronauţi care, în urma unui dezastru de neevitat, rămân captivi în spaţiul infinit. Având efecte speciale excepţionale supervizate în cel mai mic detaliu de regizorul Alfonso Cuarón, drama impresionează datorită realismului cutremurător şi unei imagini impecabile care face cinste tehnologiei 3D. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *