Maroon 5 si Rihanna colboreaza la un nou single!

By  | 

Cei doi artisti tocmai au incheiat filmarile la videoclipul piesei, care au avut loc in Los Angeles. Regizorul este Anthony Mandler, cel care a mai lucrat si cu Fergie, 50 Cent sau Jay-Z.

Adam Levine "Rihanna este o super artista. Umbrella mi-a trezit interesul pentru muzica pop si am dorit sa adaugam acel sound special piesei noastre. Imediat ce Rihanna a venit in studio si a inceput sa inregistreze am stiut ca treaba va merge minunat. Prezenta sa este spectaculoasa, iar conceptul videoclipului este uimitor si total diferit de orice am facut noi pana acum".

Rihanna "Am fost intotdeauna fan al celor de la Maroon 5. Imi place la nebunie energia cantecului iar versurile sunt super, asa ca mi-a facut o mare placere sa inregistrez aceasta piesa".

In ceea ce priveste filmarile pentru videoclip, Rihanna isi aminteste ca "a fost foarte distractiv, dar dificil sa pastrez aerul serios in scenele romantice alaturi de Adam pentru ca noi suntem prieteni foarte buni. Izbucneam aproape mereu in ras la fiecare cadru filmat".

  • Cele doua albume reeditate semnate Maroon 5 s Rihanna vor fi in curand disponibile si in Romania!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *