Maroon 5 in turneu alaturi de Counting Crows!

By  | 

Maroon 5 vor avea cateva aparitii importante in SUA inainte de imbarcarea in acest tuneru care se va incheia in luna octombrie printr-un spectacol final in Palm Beach, Florida.

Adam Levine si colegii sai de trupa vor fi prezenti la un eveniment de caritate organizat de canalul FOX pe data de 9 aprilie, eveniment in care vor fi implicati si concurentii de la show-ul “American Idol”. Acestia vor canta in incercarea de a strange fonduri pentru copiii bolnavi.

La spectacol vor mai participa Bono de la U2, Fergie, Snoop Dogg si Mariah Carey. Pe perioada desfasurarii acestui turneu cele doua trupe vor colabora cu Reverb, o organizatie non-profit care lupta pentru mediul inconjurator. Acestia vor incerca sa isi educe si fanii in incercarea de a promova ecologismul.

De altfel este cunoscut faptul ca cei de la Maroon 5 sustin cauza ecologista. In turneul de promovare al ultimului album, pentru fiecare bilet vandut, Maroon 5 au donat un dolar organizatiei Global Cool ce lupta pentru conservarea energiei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *