Marilyn Monroe ar putea reveni pe marile ecrane

By  | 

Expertul Jamie Salter planuieste sa o readuca pe celebra actrita pe marile ecrane prin intermediul unei tehnologii avansate.

Acesta a achizitionat, saptamana trecuta, drepturile asupra „numelui si imaginii” lui Monroe, intr-un contract de cateva milioane de dolari. Salter a achizitionat drepturile de la Anna Strasberg, sotia actorului Lee Strasberg, fostul profesor de actorie al lui Monroe si beneficiar al testamentului acesteia. Suma exacta a contractului nu a fost facuta publica.

Aceasta afacere, ce demonstreaza ca celebritatile decedate sunt profitabile, s-ar putea concretiza prin aparitia lui Marilyn Monroe, sau numai a ochilor sau buzelor ei, in campanii publicitare pentru haine, parfumuri sau bijuterii, potrivit independent.co.uk.

„De ce vrea Lindsay Lohan sa fie Marilyn Monroe? De ce vrea Lady Gaga sa fie Marilyn Monroe? Motivul este acela ca ea (Marilyn Monroe, n.r.) este o personalitate-simbol, cu stil, cu eleganta. Este un exemplu pentru farmec personal si sex appeal si, tineti minte asta, este dovada vie a faptului ca silueta nu conteaza. Este o femeie voluptoasa, o femeie adevarata”, spune Salter.

Marilyn Monroe a devenit o adevarata legenda dupa moartea ei tragica, din 1962, cauzata de o supradoza de medicamente. Actrita americana a fost celebra si pentru relatiile pe care le-a avut cu o serie de barbati faimosi ai acelor vremuri, inclusiv cu dramaturgul Arthur Miller – care a fost, totodata, unul dintre cei trei soti ai ei -, dar si pentru presupusa ei aventura cu presedintele american John F. Kennedy.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *