Maria Radu a lansat videoclipul noului single „Stay“ !

By  | 

Cunoscută drept una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu o carieră care a început încă de când avea 14 ani, Maria Radu anunţă o nouă piesă care cu siguranţă merită inclusă în playlist-ul tău de primăvară! 

er3„STAY“ este o piesă ca o declaraţie de dragoste, cu o compoziţie rotundă şi bine îngrijită, cu un sound fresh şi versuri care promit să te obsedeze.
Videoclipul black & white, care însoţeşte piesa „STAY“ explorează spaţiile vaste ale unui studio de înregistrări, fiind marcat de o proiecţie grafică dinamică şi de un styling realizat din piese vestimentare cool – eighties remix. „STAY“ propune o nouă abordare a realităţii, marcată de muzică şi text, o nouă faţă a Mariei Radu şi, mai mult decât atât, muzică de calitate.
„În mesajul piesei <STAY> se regăseşte oricine. Cu siguranţă, cel puţin o dată, n-am avut curajul să spunem ce simţim, ne-am pus tot felul de bariere numite: orgolii, frici, îndoieli… E o <tragere de mânecă>, o conştientizare a sentimentelor pe care trebuie să le spui, să le exprimi, curajul de a fi tu însuţi, dar şi conştientizare a faptului că niciodată nu e prea târziu să spui ce simţi“, spune Maria despre noua ei piesă.
erConceptul ales pentru stylingul Mariei, semnat Emilian Ciobanu, se încadrează în stilul casual cool, o reinterpretare a modei străzii berlineze, cu accente grafice de negru şi alb, o serie de piese negre, sweatshirt-uri, cămăşi negre de tenis, jachete din lână, cu volumetrie oversize, simboluri grafice precum inima stilizată sau geometriile pe alb.

Ascultă AICI noua piesă a Mariei Radu – „STAY“:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *