Margot Robbie despre sarutul cu Leonardo DiCaprio si nuditate

By  | 

Toată lumea este curioasă dacă Leonardo DiCaprio este un tip care sărută grozav sau… mai degrabă banal. Şi pentru că fostele lui Leo nu au avut bunăvoinţa să ne împărtăşească această informaţie preţioasă şi pentru că probabil nu vom avea nici noi ocazia să îi furăm un sărut starului, o lăsăm pe Margot să ne povestească.

„Încă nu îmi vine să cred. Sunt extrem de onorată să fac parte din acest film. Să lucrez cu Leo a fost incredibil. Este actorul meu favorit din totdeauna şi a devenit pentru mine ca un minunat frate mai mare. M-a luat sub aripa lui şi m-a protejat întotdeauna, ceea ce este minunat” a declarat Margot.

Bine, bine…dar sărutul? „Toate prietenele mele m-au interogat şi m-au întrebat dacă sărută grozav. Le-am liniştit şi le-am spus că tot ce pot să spun este că sărutul său de actor este grozav. Atunci ele s-au supărat şi m-au întrebat dacă măcar a fost romantic şi au fost artificii. Nu au fost. În schimb, a trebuit să înregistrăm scenele în 17 ore şi a fost foarte cald şi era multă transpiraţie” a adăugat actriţa. 

Ok, se pare că experienţa sărutului nu a fost magică, aşa cum ne-am fi aşteptat, chiar dacă cei 2 s-au giugiulit timp de 17 ore. Să aflăm mai multe detalii însă despre scenele de nuditate, care au fost din belşug! Şi dacă nu ai văzut încă „Lupul de pe Wall Street”, află că Margot Robbie este o tânără înzestrată cu un trup perfect!

„La început eram pur şi simplu paralizată. Oricâtă pregătire mentală aş fi avut, tot eram neliniştită. Nu am avut de ales, a trebuit să trec peste temerile mele. Până când s-au terminat filmările erau atâtea scene de nuditate încât nimeni nu mai avea o problemă în a se dezbrăca. Acum îmi este străin conceptul de modestie. Este ciudat cât de rapid m-am desensibilizat în privinţa asta” a declarat seperba actriţă.

Încă o curiozitate mai avem despre scenele cu săruturi şi nuditatea excesivă din „Lupul de pe Wall Street”. Ce părere a avut Toni Garrn, iubita lui Leo, despre toate astea, când a văzut filmul? 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *