Margot Robbie ar putea juca rolul lui Barbie într-un film produs de ea

By  | 

Se zvonește că Margot Robbie va produce un film Barbie, în care va juca rolul principal. Inițial, rolul îi era destinal lui Amy Schumer, apoi lui Anne Hathaway.

Despre acest film despr iconica păpușă am auzit multe în ultima vreme. Rapoartele spun că Margot Robbie, a cărei companie de producție LuckyChap are un contract cu Warner Bros, va produce filmul și va juca rolul lui Barbie.

În acest moment nu se știe dacă se va păstra scenariul original, care fusese creat pentru Amy Schumer. Acest scenariu avea un ton de comedie pentru adulți, dar rămâne de văzut cum va fi filmul lui Robbie.

În prezent, actrița este una dintre cele mai populare de la Hollywood. În curând (mai exact în decembrie 2018), o vom vedea în drama Mary Queen of Scots, unde interpretează rolul reginei Elizabeth I. Apoi, vor fi lansate Dreamland (2018), Once Upon a Time in Hollywood (2019), pentru care încă se filmează, Ruin (2019), Birds of Prey (2020) și Fair and Balanced. Nu putem să uităm nici de proiectul (care momentan nu are nume) cu Harley Quinn și Joker în rolul principal, Suicide Squad 2 și Gotham City Sirens.

 

Citește și: Hipster Barbie, păpușa care are poze mai cool decât tine 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *