Marc Jacobs paraseste brandul Louis Vuitton

By  | 

Trecutul lui Marc Jacobs la cârma brandului Louis Vuitton

După 16 ani senzaţionali în care Marc Jacobs a îndeplinit fucţia de director creativ al brandului Louis Vuitton a venit timpul ca designerul să o ia pe propriul drum şi să se concentreze asupra brandului propriu. Zvonurile au fost confirmate chiar de Jacobs, care şi-a dat seama că este momentul să meargă mai departe după ce a pus la punct un ultim spectacol excepţional.

Ultimul show al lui Marc Jacobs la Louis Vuitton

Marc a dedicat acest ultim show tuturor muzelor sale, pe care le-a enumerat într-o declaraţie de rămas bun, dar şi ”to the showgirl în every one of us”. Considerat un cântec de lebădă al designerului, ultima prezentare de modă a reunit elemente prezente în multe dintre prezentările Louis Vuitton din trecut precum ceasul, caruselul, scările rulante, fântâna arteziană, liftul dar şi dramatismul  creaţiilor predominant negre.

Se zvoneşte că în locul lui Jacobs va fi numit director creativ al brandului Nicolas Ghesquiere, care a creat în trecut pentru Balenciaga şi este printre cei mai apreciaţi tineri designeri ai momentului. Până la numirea oficială a unui înlocuitor nu putem decât să ne bucurăm de ultimele creaţii a lui Jacobs.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *