Madonna, victima unui abuz sexual

By  | 

Madonna a fost victima unui abuz sexual

Într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, Madonna a mărturisit că în tinereţe a fost victima unui viol. Avea în jur de 20 de ani atunci când s-a mutat în New York şi când a trecut printr-un moment decisiv în viaţa oricărei femei. Madonna a fost victima unui abuz sexual violent.

"New Yok-ul nu a fost aşa cum mi-am imaginat. Nu m-a întâmpinat cu braţele deschise. În primul an în care m-am mutat aici am fost ameninţată cu arma. Am fost ameninţată cu un cuţit şi târâtă pe un acoperiş unde am fost violată" s-a confesat fără ascunzişuri artista.

Un astfel de eveniment poate avea un efect devastator asupra unei femei din toate punctele de vedere, însă în cazul Madonnei, tânăra de doar 20 de ani de atunci, nu s-a lăsat doborâtă de acest incident. Madonna şi-a găsit puterea în suflet de a trece peste abuzul sexual şi de a merge mai departe pentru a-şi urma cariera. Rezultatul este femeia -sex-simbol- de astăzi, adulată de milioane de oameni.

"A fost greu şi eram singură dar a trebuit să mă provoc în fiecare zi să merg mai departe. Uneori mă victimizam şi plângeam în camera mea de mărimea unei cutii de pantofi, cu o fereastră cu vedere la un zid, privind porumbeii care îmi murdăreau pervazul.Şi mă întrebam dacă se merită dar mă adunam şi priveam fotografia Fridei Kahlo lipită pe perete şi vederea mustaţei ei mă consola. Pentru că ea era un artist căruia nu îi păsa de ceea ce credea lumea din jur. O admiram pentru curajul ei…Dacă ea a putut şi eu trebuie că puteam" a adăugat artista.

Denumită Regina Muzicii Pop, Madonna este printre cei mai apreciaţi şi populari artişti ai lumiii. Noi admirăm curajul artistei de a mărturisi experienţele grele prin care a trecut pentru a ajunge femeia de astăzi şi sperăm că mărturia ei le va inspira şi pe alte femei care au trecut prin experienţe similare să treacă peste ele cu succes.

Scrie-ne într-un comentariu tu ce părere ai despre mărturia Madonnei? 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *