Madonna va lansa un brand de moda global

By  | 

Cantareata americana este una dintre cele mai celebre femei din lume, dar pana acum a refuzat sa isi foloseasca numele pentru a castiga bani prin asocierea cu producatorii de haine, parfumuri si accesorii.

Madonna a lansat insa linia vestimentara pentru adolescenti Material Girl, impreuna cu fiica ei Lourdes, in 2010, iar acum a anuntat ca va crea un imperiu comercial care se va numi Truth or Dare, dupa titlul documentarului din 1991 dedicat artistei americane.

Noul brand va include linii de articole vestimentare, parfumuri, genti, posete si colectii de lenjerie intima si va fi lansat mai intai in SUA, in 2012, apoi in intreaga lume.

„De-a lungul ultimelor decenii, am fost contactata de nenumarate ori pentru a mi se propune sa imi lansez propriul meu brand. Cred ca acum este timpul potrivit pentru acest proiect”, a declarat Madonna.

  • Considerata drept una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si Queen of Pop (Regina Pop-ului), Madonna este cea mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *