Madonna naste controverse pe Instagram

By  | 

Madonna, cunoscută pentru apetitul său pentru controverse, a născut din nou un scandal după ce a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu un musulman şi un evreu ȋntr-o ipostază romantică.

Cântăreaţa a postat fotografia cu controversatul cuplu homosexual cu hashtag-ul “#rebelhearts”, titlul noului său album de studio. Evident, utilizatorii Instagram au reacţionat imediat, mulţi blamând vedeta pentru că a ales un asemenea mijloc de a-şi promova noul album, o alegere care poate naşte reacţii violente din partea fanaticilor musulmani.

MADONNA INSTAGRAM

Gay Star News a dezvăluit presei că fotografia a fost realizată de un fotograf din Tel Aviv, Ziv Sade, pentru Drek, un grup din capitala israeliană care organizează party-uri gay. Firma Drek a avut mari probleme anul trecut din cauza utilizării unor fotografii asemenea acesteia pentru promovare.

Pe propriul său profil de Instagram, fotograful a mulţumit Madonnei pentru că a postat această imagine, adăugând mesajul:”And let freedom win <3.”

Madonna, vedeta despre care s-a scris cel mai mult in ultimul deceniu in presa britanica

Sade a declarat pentru revista Instinct că:”Iniţial, această fotografie a fost realizată anul trecut pentru a promova o serie de party-uri Drek. A fost făcută ȋn studioul meu din Tel Aviv ȋn  ultimului război, ȋn timpul bobardamentelor asupra Israelului. Eram foarte frustanţi şi speriaţi şi am vrut să aducem puţină lumină pe ambele maluri ale ȋntunericului. A fost felul nostru de a cere libertate şi pace”.

 

Comments

comments