Machiaj și coafură în funcție de tipul petrecerii

By  | 

Fiecare tip de party necesită un dress-code, însă noi credem că uneori e necesar și un makeup-code… sau un look-code, dacă luăm în calcul și coafura. Iată ce machiaj și ce coafură poți adopta în funcție de stilul petrecerii.

CU GAȘCA…DIRECT DE LA BIROU?
Șterge-ți parțial (nu și ochii) machiajul de peste zi cu un șervețel umed, apoi folosește un burețel de machiaj umezit cu fond de ten pentru a-ți reuniformiza nuanța pielii. Cu o pensulă subțire, întinde creionul negru difuz în jurul ochilor și aplică o mascara, apoi un ruj neutru, iar la final pudră pentru fixare. Pentru a-ți aranja părul, umezește-ți palmele și, stând cu capul în jos, răsfiră-ți părul, apoi aranjează-l cu degetele.

machiaj Sarah Hyland

Sarah Hyland

EVENIMENT DE LANSARE
Dacă porți o rochie sclipitoare și locația este luminoasă, nu ai de ce să exagerezi cu machiajul. Poți opta pentru un machiaj simplu, realizat cu produse cu potențial iluminator, accentuându-ți doar genele, sprâncenele și, foarte discret, buzele. Alege o frizură nepretențioasă, lejeră, precum „bob”-ul fals purtat de Kerry Washington la Premiile Emmy 2015.

machiaj coafura

Kerry Washington

SEARA CORPORATISTĂ
Nu e nevoie să te expui mai mult decât o faci în fiecare zi în câmpul muncii, însă nici nu trebuie să arăți ca și cum ai intra în ședință. Alege rujul roșu ca unic accent în machiaj, iar pentru păr alege un coc simplu de balerină. răsucit lejer în creștet.

machiaj si coafura

Amanda Peet

PARTY IN THE CLUB
Conturul complet al ochilor, cu un tuș negru-tăciune, asociat cu o coafură „wet-style”… n-ai cum să dai greș cu un astfel de look. Este important să acorzi o atenție deosebită tenului, care trebuie să radieze fără cusur, dat fiind că figura este deschisă și luminoasă.

machiaj si coafura

Jaimie Alexander

WEDDING CRASHER
Lasă mireasa să fascineze cu cocul specific, iar tu aranjează-ți părul cu bucle pe-o parte. Fă-ți smokey-eyes cu un fard maro și îmbujorează-ți obrajii cu un bronzer, apoi uniformizeaz-ți tenul cu o pudră translucidă ori una discret sidefată.

machiaj si coafura

Emma Roberts

ÎN VIZITĂ, ACASĂ
Nu e nevoie de nimic sofisticat, deci un machiaj simplu, cu tenul aproape „nud” (folosește un fond de ten pe bază de ulei, cu acoperire mică) și un pic de auriu în colțurile interne ale ochilor ar trebui să ajungă. Pentru păr, poți recurge lejer la o coadă prinsă în creștet, fără să-ți faci griji pentru firele rebele sau șuvițele care sfidează gravitația.

machiaj si coafura de party

Gigi Hadid

LA MULTI ANI, COSMO GIRL!
E ziua ta? Atunci totul e permis! Poți epata, poți ieși din cotidian, poți fi altfel decât în fiecare zi. Însă e important să te reprezinte și să te simți tu însăți. Pe noi ne-a inspirat răpitoarea Julianne Hough, care a ales un „smoky”, scos în evidență și mai tare prin contrastul creat cu contrast cu un creion alb pe conjunctivă. Cât despre coafura sa, este „totally Cosmo” = simplu de realizat acasă, cu un simplu șiret și un produs pentru textură…

machiaj si coafura cosmo 16 ani

Julianne Hough

Comments

comments