Machiaj de party

By  | 

Cosmo-aniversarea de 16 ani se apropie cu pași repezi, iar noi nu ne putem gândi la altceva decât la ținute, accesorii și mai ales… machiaj. Nici tu nu ai inspirație pentru un machiaj de party senzațional? Iată cele cele mai cool look-uri de pe podium.

Când vine vorba de petrecere, nu totul e permis, iar în machiaj, asta s-ar traduce prin faptul că este recomandat să accentuezi doar una dintre zonele feței, chiar dacă vorbim de um machiaj de party. De cele mai multe ori, ne concentrăm pe zona ochilor, unde există mai multe variante de machiaj, combinații infinite de nuanțe și texturi, etc. Însă poți, la fel de bine, să te rezumi la un contur de pleoape și definirea genelor cu mascara, pentru a da șansa buzelor să se afirme, sau, de ce nu, să te fălești chiar cu… tenul tău.

Vezi dublu?

Machiaj de party

Dubla codiță pe care am descoperit-o în show-ul Mugler reinventează conceptul de cat-eyes.

Smokey rules!

Machiaj de party

„Smokey eyes” este un stil de machiaj de party cu care nu riști niciodată.

Ten mângâiat de „soare”

Machiaj de party

Tenul bronzat artificial, dar cu un aspect natural, este perfect dacă vrei să pui accent doar pe pielea ta.

Linii grafice și buze roșii

Machiaj de party

Asocierea „unghiurilor” de tuș cu un ruj roșu este garanția că vei atrage toate privirile, mai ales când tenul este impecabil.

Privire adâncă

Conturează-ți ochii cu un tuș negru, aplică mascara pe gene și un ruj ca focul pe buze.

Conturează-ți ochii cu un tuș negru, aplică mascara pe gene și un ruj ca focul pe buze.

Metal fun

Machiaj de party

Asocierea de nuanțe metalice dă machiajului un efect 3D fascinant.

Buze țipătoare

De departe cel mai îndrăzneț trend al sezonului, rujul în culori închise este o alegere bună dacă vrei să fii în centrul atenției. Și noi chiar vrem asta...!

De departe cel mai îndrăzneț trend al sezonului, rujul în culori închise este o alegere bună dacă vrei să fii în centrul atenției. Și noi chiar vrem asta…!

Comments

comments