Luna Amara in deschiderea concertului Ozzy Osbourne de la Bucuresti

By  | 

Potrivit comunicatului, o alta formatie romaneasca prezenta in deschiderea concertului Ozzy Osbourne la Bucuresti va fi Coma.

Bazele trupei Luna Amara au fost puse in urma cu zece ani, la Cluj-Napoca, cand formatia a fost fondata sub numele Tanagra Noise. Membrii formatiei sunt recunoscuti pentru introducerea trompetei ca un element inedit pentru sound-ul unei trupe de rock. Pana in prezent, trupa a lansat albumele „Asfalt” (2004), „Loc lipsa” (2006) si „Don’t Let Your Dreams Fall Asleep” (2009).

Formatia ii are in componenta pe: Mihnea Blidariu – trompeta, voce, chitara, Mihnea Andrei Ferezan – chitara, Sorin Moraru – bass, Nick Fagadar – voce, chitara si Razvan Ristea – tobe.

Pana in momentul de fata, Luna Amara a cantat pe aceeasi scena cu trupe precum Faith No More, Clawfinger, Incubus, Paradise Lost, Exploited, Apocalyptica, HIM, Amorphis, Klimt1918, Toy Dolls. Anul acesta, Luna Amara a cantat in deschiderea concertelor pe care Anathema, Stone Sour, Alice In Chains si Rammstein le-au sustinut pe scena Tuborg Green Fest/ Sonisphere.

Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucuresti va avea loc la Zone Arena, pe 2 octombrie. Concertul va incepe la ora 20.30 si se va incheia la ora 22.00, pentru a nu tulbura ordinea si linistea publica, a declarat in 29 iulie, pentru MEDIAFAX, proprietarul Zone Arena si impresarul care-l aduce pe celebrul rocker in Romania, Dorian Ciubuc.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului album al lui Ozzy Osbourne, „Scream”, care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne si de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *