Lori prezintă single-ul “Spune-mi” cu videoclip oficial

Lori revine cu un nou single care se numește “Spune-mi”, prima piesă compusă integral de artistă. “Spune-mi”a fost produsă de Paul Iorga, mix și master Grasu XXL.

Lori – Spune-miVideoclipul pentru „Spune-mi”a fost filmat și regizat de San, care a colaborat și cu Vanotek, Lariss, Mira și alți artiști Global Records. De imaginea luiLori s-au ocupat Ina Raicu (make-up), Adina Barbu (hair) și Silvia Cristescu (styling).

“Am scris această piesă într-o perioadă de rătăcire și regăsire în același timp. Cred că a fost un moment de maturizare și acceptare de sine. Piesa este un dialog sincer cu tine însuți.

Este primul meu single, scris și compus de mine“, a spus Lori.

Lori (Loredana Ciobotaru) este cunoscută publicului din România în urma participării la show-ul TV Vocea României. Ulterior, ea a devenit artist Global Records și a lansat două piese compuse de Carla’s  Dreams “Aprinde-mă” și “Sărutul”.

Lori – Aprinde-ma

Lori – Sarutul

De asemenea, Lori a lansat două piese împreună cu GGirls, proiectul muzical de la Global Records din care fac parte INNA, Antonia, Lariss.

GGirls – Milk and Honey (Official Video)

GGirls – Call the Police (Official Video)

În plus, Lori a avut o colaborare cu Spike pentru piesa „Suflete pereche”, care are peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube.

Spike feat. Lori – Suflete pereche

Lori este co-antrenor la Vocea României Junior în echipa INNEI.

Global Entertainment – Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Sellyși mulți alții.

Lori

https://www.facebook.com/LoriOficial/

https://www.instagram.com/lori.ciobotaru/

Global Records

https://www.facebook.com/GlobalRecordsCom/

https://www.instagram.com/globalrecords

https://www.youtube.com/user/globalrecords

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.