Loredana, energie si pofta de viata ca la 20 de ani!

Loredana e o adevărată tipă COSMO – independentă, cu o carieră fulminantă şi cu o energie parcă inepuizabilă de a încerca tot ce e nou şi interesant!

Lori si dr. PenesAcum însă, îi ştim şi unul dintre secrete – Loredana se menţine în formă cu programul revoluţionar de age management care face furori în toată lumea. Sub îndrumarea doctorului Ovidiu Penes, specialist în age management şi fondatorul primei clinici de întinerire medicală din România, Loredana a obţinut rezultate remarcabile într-un an de zile.

„În primul rând mi-am reglat somnul“, spune artista. „Şi asta nu e uşor în viaţa mea tumultoasă, cu turnee şi atâtea nopţi petrecute în camere de hotel. Se ştie că somnul este cel mai bun medicament, că regenerează organismul şi că este esenţial pentru o viaţă sănătoasă! Pot să spun că rezistenţa şi forţa fizică s-au îmbunătăţit considerabil. Cât despre răceli, dacă înainte erau frecvente şi treceau foarte greu, acum sunt istorie“, declaraă Lori.
Cântăreaţa te sfătuieşte să crezi în sloganul „Fără vârstă!“ şi ai grijă de sănătatea ta. „Nu vă mai evaluaţi viata, sănătatea, acţiunile în funcţie de un număr, de un pattern sau de vorba: <pentru vârsta ta stai foarte bine>, ci ai curajul să trăieşti cu energia tinereţii şi cu o gândire proaspătă şi pozitivă!“.

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.