Lorde, pe cale sa devina ”Royal”?

By  | 

Lorde este pe cale să piardă legătura cu sursa de inspiraţie care i-a adus succesul, viaţa de adolescent anonim. Fiind un artist de succes, cu nominalizări la premiile Grammy 2014, concerte şi invitată în tot felul de show-uri, Lorde a ajuns să trăiască viaţa de ”burghez” despre care a scris în melodia ”Royals”.

”Văd şi eu ironia aici” a mărturisit artista într-un interviu recent, susţinând că deşi este înconjurată de exces nu este interesată de asta.

Lorde a ajuns la masă cu prinţesa muzicii pop, despre care a spus la un moment dat că ”pare prea perfectă”, nimeni alta decât Taylor Swift. Cele 2 au în comun nu doar succesul inedit ci şi nişte principii sănătoase pe care le susţin prin muzica lor. Cu toate astea, Lorde şi Taylor Swift o mai au în comun şi pe Selena Gomez, pe care adolescenta neozeelandeză a criticat-o şi care este cea mai bună prietenă a lui Swift.

Suntem curioşi ce părere are Selena Gomez, care a acuzat-o pe Lorde că are un comportament anti-feminist când le jigneşte pe celelalte colege de breaslă, despre prietenia dintre cele 2? Ce-i drept, cântăreţele nu erau singure când au ieşit în oraş dar în fotografiile surprinse de paparazzi păreau să se simtă foarte bine una în compania celeilalte.

Deşi iniţial a acuzat-o pe Taylor Swift că este prea perfectă, Lorde şi-a schimbat declaraţia mai târziu susţinând că de fapt o admiră pe colega sa de breaslă. ”Probabil că nu o să fiu niciodată un model la fel de bun pentru fanii mei aşa cum este TS pentru ai ei. Pentru asta o admir” a scris Lorde.

Ce părere ai, va deveni Lorde cea despre care a scris melodia ”Royals”?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *