Lorde, nr.1 la 16 ani

By  | 

Cine este Lorde?

Melodia ”Royals” a lui Lorde se situează pe locul 1, peste hit-urile lui Katy Perry, ”Roar” şi Miley Cyrus, ” Wrecking Ball”. Pe lângă această realizare, Lorde este şi prima tânără în vârstă de 16 ani care a ajuns pe prima poziţie a topului Billboard Hot 100 în ultimii 26 de ani, după performanţa tinerei -de atunci- Tiffani, care cânta melodia ”I think that we’re alone now”.

Cel mai tânăr artist care a ajuns pe locul 1 în acest top este Stevie Wonder care la vârsta de 13 ani cucerea publicul cu melodia "Fingertips – Part 2.". 

O altă realizare a tinerei Lorde este că după 17 ani de dominaţie masculină a topului Billboard Alternative Songs este prima femeie care ajunge pe locul 1 cu acelaşi hit, ”Royals”, pe care îl poţi aculta şi tu mai jos. Lorde şi-a început cariera muzicală de 13 ani, când a semnat un contract cu Universal Music Group. În luna septembrie a acestui an, cântăreaţa a lansat şi primul albumul, ”Pure Heroine”, care se bucură de un real succes.

Lorde este conştientă de atuurile sale şi pune succesul muzicii sale pe seama internetului. ”Am fost comparată cu toate cântăreţele…dar cred că eu sunt diferită pentru că muzica mea este accesibilă dar este şi inteligentă, două caracteristici pe care nu le găseşti prea des în muzică. Cred că e din cauză că fac parte din generaţia internetului…Îmi place să cred că ceea ce fac eu este diferit” a declarat tânăra pentru Huffington Post. 

Nouă ne place Lorde şi ne aşteptăm să auzim numai de bine despre ea. Tu ce părere ai?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *