Lorde a lansat un videoclip cu „oameni adevarati”

By  | 

Lorde a devenit în scurt timp unul dintre cei mai apreciaţi şi influenţi artişti ai lumii. Deşi nu este lipsită de controverse, cântăreaţa este o tânără cu picioarele pe pământ şi cu un talent incontestabil. Controversele vin din comentariile în care îi acuză pe mulţi dintre colegii de breaslă că sunt superficiali.

Noul videoclip al lui Lorde, ”Team”, este un proiect foarte drag pentru artistă deoarece personajele care apar în el sunt ”oameni adevăraţi”. Spre deosebire de videoclipurile în care apar dansatori profesionişti, tipe care îşi ”flutură” goliciunea cu dezinvolutură sau oameni mici, Lorde a ales să folosească în distribuţie feţe necunoscute şi cât mai normale.

”Acest videoclip s-a născut dintr-un vis pe care l-am avut acum câteva luni, cu adolescenţi în lumea lor, o lume cu ierarhii şi iniţieri, în care băiatul care era al doilea în lanţul ierarhic avea acnee, la fel ca şi regina. Am visat ca această lume să fie una diferită faţă de orice există deja, o lume cu plante tropicale, ruine şi transpiraţie. Şi în această lume nu există teste pe care trebuie să le dai ca să fii admis; uneori persoana cea mai puternică este învinsă.” Iată cum explică Lorde ideea noului ei videoclip, ”Team”.

Ce părere ai despre noul videoclip şi despre melodia lui Lorde?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *