Liviu Teodorescu s-a pregatit de vacanta. Aflati unde si cu cine pleaca artistul!

Vremea de afara ne duce cu gandul la vacanta! Acesta este si cazul lui Liviu Teodorescu care, printre proiectele aflate deja in derulare si pregatirile pentru LP-ul „Lista de pacate”, care va fi lansat in toamna, viseaza cu ochii deschisi la vacanta care bate la usa!  

Artistul isi doreste sa viziteze cat mai multe locuri in aceasta vara, iar vacanta pe care o planuieste se lasa cu surprize pentru cei apropiati lui. „Vara aceasta am de gand sa surprind pe cineva cu o vacanta, dar nu pot sa va dezvalui despre cine este vorba, pentru ca stric surpriza! Vreau sa plec in afara tarii, intrucat persoana careia ii fac aceasta surpriza nu prea a calatorit si imi doresc foarte tare sa ii indeplinesc acest vis. Nu e vorba despre iubita mea, insa va veni si ea cu noi!”, a dezvaluit Liviu.

Totodata artistul se pregateste de lansarea primului sau LP „Lista de pacate”, care va cuprinde piese noi, dar si single-uri cunoscute precum cel care ii da titlul LP-ului. Single-ul  „Lista de pacate” in colaborare cu Killa Fonic a strans aproape 5 milioane de vizualizari, la o luna de la lansare.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce” la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 38 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

Citeşte şi: Liviu Teodorescu lanseaza sezonul doi din proiectul #LiTEmoments

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.