Liviu Teodorescu își mărturisește greșelile în noul single „Lista de păcate”

Considerat una din cele mai bune voci masculine din România, Liviu Teodorescu lansează un nou single, „Lista de păcate” în colaborare cu Killa Fonic și cu o uluitoare prezență feminină în videoclip, vloggerița Alina Ceușan.

Produsă în propriul studio, LiTe Music, Liviu mărturisește că a lucrat la noul său single mai bine de un an de zile, iar piesa și videoclipul sunt scoase în evidență de diferite simboluri.„Lista de păcate e o metaforă pentru aparențele care se dovedesc a fi înșelătoare la un moment dat. Despre fetele care par cuminți dar care, în buzunar la spate, au o listă de păcate și, când se lasă noaptea, mai bifează câte unul. Lista de păcate dă și numele E.P-ului pe care îl voi lansa toamna asta. Colaborarea cu Killa Fonic a fost ceva predestinat, mi-a spus ca îi place piesa și ar vrea să tragă fix pe data de 6 ianuarie 2018, piesa fiind începută pe 6 ianuarie 2017. Cred în semne și cred că piesa și clipul au o energie specială, pe care Alina Ceușan o reprezintă perfect. A empatizat excelent cu ideea, cred că e evident în clip. Clipul e regizat de SAN, iar conceptul este semnat de SAN și de #W”, a declarat artistul.

De curând Liviu a lansat single-ul „90-60-90” alături de fratele său și frații Munteanu, reușind astfel să continue tradiția de a colabora cu vloggerii pentru piesele sale.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce” la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 38 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

Citește și: Liviu Teodorescu: outfit de videoclip

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.