Lino Golden lansează „Maceta”, cea mai nouă piesă de pe mixtape-ul „Sus ca Jordan”

Lino Golden lansează „Maceta”, cea mai nouă piesă de pe mixtape-ul „Sus ca Jordan”. Lino Golden, artist Golden Boy Society și Global Records, lansează „Maceta”, muzica și text Lino Golden, instrumental Eddie B Mix: Razvan Matache (@razvanmat), master Razvan Matache, regie Matei Olteanu & Lino Golden Video: Vlog the fish.

Piesa face parte din mixtape-ul „Sus ca Jordan”, care s-a născut dintr-o serie de piese concepute de Lino, într-o perioadă scurtă, dar foarte prolifică. „Realizarea acestor piese a fost ideea mea, le-am creat într-un stil liber și am lucrat la compoziție alături de alți producători. Mulțumiri lui Alex Velea, producătorilor de la Golden Boy Society și Global Records”, spune Lino Golden, entuziasmat de noul său proiect și de cea mai recentă piesă.„Maceta” link YouTube:

Lino are, de asemenea, colaborări cu Keed, Rashid și Shift, și toate piesele de pe mixtape vor beneficia de videoclipuri. Printre acestea se numără:

* „Panamera”: https://www.youtube.com/watch?v=dUZ94wIaOeM cumuland aproape 6 milioane de vizualizari pe Youtube in doar 3 saptamani dupa lansare.

* „Sus ca Jordan” – https://www.youtube.com/watch?v=YePXSdPFvH0 cumuland 4.5 milioane de vizualizari pe Youtube

* „Fifa” – https://www.youtube.com/watch?v=Uxy2zXQdIIs  cumuland 2 milioane de vizualizari pe Youtube

Citeşte şi: Smiley incheie primul deceniu de muzica solo si canta „O poveste”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.