Lindsay Lohan: ”dezintoxicarea e o binecuvantare”

By  | 


”Dezintoxicarea este o binecuvântare”
spune actriţa despre iminenta sa internarea la un centru de dezintoxicare pe 2 mai, pentru 3 luni.

 

 

Luată la întrebări de Letterman, Linsday s-a simţit stânjenită şi a răspuns evaziv tirului de întrebări incomode precum: ”De câte ori ai mai fost la dezintoxicare?” şi ”De ce va fi diferit de data aceasta?”. Actriţa venise de fapt să îşi promoveze noul film, ”Scary Movie 5”, însă prezentatorul a considerat că sunt alte lucruri mai importante de discutat.

 

 

David Letterman a complimentat-o pe Lohan pentru curajul de a veni să discute despre problemele sale în emisiune, având în vedere toate glumele pe care le-a făcut de-a lungul timpului despre ea. Aceste vorbe frumoase au făcut-o pe Lindsay să izbugnească în lacrimi şi aproape că au făcut să diminueze remarcile dure de mai drevreme.

”Nu am crezut că o să te mai vedem vreodată din cauza glumelor şi restul. Dar iată că ai coloană vertebrală şi eşti destul de stăpână pe tine încât să vii şi să vorbeşti cu mine.”

 

 

Lindsay Lohan a fost condamnată de această dată la internare timp de 90 de zile într-un centru de dezintoxicare, în urma unui accident pe care ea l-a provocat în iunie 2012. 

 

Vezi, mai jos, interviul cu Lindsay Lohan în cadrul show-ului "Late Show with David Letterman”.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *