Leonardo DiCaprio si Bradley Cooper, partenere surpriza la Globurile de Aur 2014

By  | 

Leo şi Brad au fost însoţiţi pe covorul roşu de femeile pe care cei 2 le iubesc cel mai mult, mamele lor. Nu este însă prima apariţie mondenă nici pentru Irmelin Indenbirken, mama lui Leo, nici pentru Gloria Campano, mama lui Brad. Cele două cupluri au fost mai apoi surprinse împreună, la petrecerile după ceremonia de acordare a premiilor.

Leonardo DiCaprio (39 ani) a fost fotografiat mai târziu în acea seară şi cu iubita sa, modelul Toni Garrn (21 ani), la una dintre petreceri. Cei doi sunt foarte discreţi în legătură cu relaţia lor care datează din această vară, după Festivalul de Film de la Cannes. În timpul Globurilor de Aur, gazdele show-ului au făcut şi o glumă pe seama lui Leo, care şi-a ales în ultima vreme doar iubite model.

”Acum, ca vaginul unui supermodel, să îi oferim o primire călduroasă lui Leonardo DiCaprio” a spus Tina Fey. Oare ce reacţie a avut atunci iubita sa, pe care o ţine practic ascunsă? Cei doi nu au apariţii oficiale împreună la evenimente însă au fost adeseori fotografiaţi de paparazzi.

Bradley Cooper (39 ani) are o iubită model de origine britanică, Suki Waterhouse (21 ani). Cei doi formează un cuplu de aproximativ 9 luni şi şi-au făcut şi prima apariţie oficială la premiera „American Hustle” de la New York, pe 8 decembrie. Modelul este şi fotograf profesionist (are expoziţii deschise la Londra), a jucat în câteva filme, a apărut în Vogue Japonia şi în campanii pentru Burberry şi Alice + Olivia.

Încă un motiv în plus să îi iubim pe Leonardo şi Bradley!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *