Leonardo DiCaprio despre droguri

By  | 

Dacă ai văzut ”Lupul de pe Wall Street” ai observat cât de realist a jucat Leonardo DiCaprio rolul unui bărbat dependent de droguri. Cu toate astea, actorul nu s-a inspirat din experienţa personală pentru rolul lui Jordan Belfort, pentru că susţine că nu a folosit niciodată.

”Nu am folosit niciodată droguri pentru că am văzut aceste lucruri literalmente în fiecare zi. Aşa că Hollywood-ul a fost pentru mine ca o plimbare în parc. Mă duceam la petreceri şi erau peste tot, aşa că tentaţia era mereu acolo… Este incredibil de vulnerabil să fii criticat ca tânăr actor, atunci când eşti încă în formare. Am văzut o mulţime de tineri care au căzut victimă şi este păcat” a declarat Leo pentru Los Angeles Times.

Sperăm să fie anul norocos al lui Leonardo DiCaprio şi primească primul premiu Oscar din cariera sa pentru interpretarea magistrală a lui Jordan Belford. Mai avem de aşteptat mai puţin de o lună ca să aflăm rezultatele.

Declaraţia lui Leo vine într-un moment delicat, după moartea actorului Philip Seymour Hoffman, în urma unei presupuse supradoze. Actorul a fost găsit decedat cu un ac în mână.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *