Leonardo DiCaprio a fost atacat de un rechin

By  | 

În general vedetele au multe lucruri interesante de povestit, însă la unele experienţe nu ne-am fi aşteptat. Spre exemplu, Leonardo DiCaprio  povestit în cadrul show-ului lui Ellen cum a fost gata să fie mâncat de un rechin în timp ce filma pentru filmul „Blood Diamond”, în 2006.

Ştiam deja că Leo este şi un mare filatrop, iar una dintre cauzele dragi sale este protejarea speciilor aflate pe cale de dispariţie. Din acest motiv, actorul a ales în timpul filmărilor la „Blood Diamond” să facă o excursie în junglă dar şi scufundări în ocean pentru a observa rechinul alb, cunoscut şi sub numele de Marele Alb.

„Tonul s-a blocat cumva în partea de sus a cuştii iar Marele Alb s-a repezit spre el să îl muşte şi cumva a intrat şi el în cuşca în care eram eu. Jumătate din corpul lui era în cuşcă, jumătate afară, iar eu m-am întins pe fundul cuştii. Era la o distanţă cam atât de mare de mine (arată cu mâna o distanţă de aproximativ 50 de cm) şi a muşcat „în aer” de câteva ori dar am supravieţuit” a povestit DiCaprio.

Leonardo a fost invitat la Ellen să discute despre ultimul său film „The Wolf of Wall Street”, film bazat pe o poveste reală, care va avea premiera în România pe 10 ianuarie. 

Iată cum povesteşte chiar Leo despre întâlnirea cu Marele Alb! 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *